Порцеланска патисерија (26×7 см) | М1562

Шифра: М1562 Категории: , ,

Опис

Порцеланска Патисерија за сервирање торта, колачи, пецива и друга храна.

Димензии
Дијаметар 26,5 см
Висина 7 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.