Порцеланска чинија за сервирање (25+20см) | Д063стара

Шифра: Д063стара Категории: , ,

Опис

Порцеланска чинија за сервирање со дршка, на две нивоа. 
Одлично за збогатување на трпезата и во висина.

Дијаметар на горната (помалата чинија) 20 см
Дијаметар на долната (поголемата чинија) 25 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.