Порцеланска чинија за сервирање (25+20+15см) | З-707-3

Шифра: З-707-3 Категории: , ,

Опис

Порцеланска чинија за сервирање со дршка, на три нивоа.
Одлично за збогатување на трпезата и во висина.

Дијаметар на горната (помалата чинија) 15 см
Дијаметар на средната чинија 20 см
Дијаметар на долната (поголемата чинија) 25 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.