Порцеланска чинија за серврвирање (30 x 4см) | 8801-2

Шифра: 8801-2 Категории: , ,

Опис

Мултинаменска и исклучително практична чинија за сервирање со 4 комори и рачка. Стилски дизајнирана, плени со својата убавина.   Димензии Должина: 30 см Висина: 4 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.