Порцеланска чинија за серврвирање (39 x 4см) | 8803-1

Шифра: 8803-1 Категории: , ,

Опис

Мулти Практична порцеланска чинија за сервирање со рачка и 4 комори

Одлично за збогатување на трпезата и сервирање салати и апетисани.

 

Димензии
Должина: 39 см
Висина: 4 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.