Порцелански Филџани (сет 6) | 103Л

Шифра: 103Л Категории: , ,

Опис

Сет од 6 модерни порцелански филџани + 6 тацни.

Прекрасно декорирани со ергономски дизајн, тацните се поголеми за разлика од обичните, така да освен филџанот може да сервирате и колаче, локум или мала чоколада.

Капацитет 200 цц

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.