Празничен Божиќен Украс (9×12см) | 13016

Опис

Божиќен декоративен украс со сцена од христовото раѓање. Прекрасно и внимателно изработено до најситните детали.

Димензии:
Висина 9 см
Должина 12 см
Ширина 5 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Празничен Божиќен Украс (9×12см)