Разиграна Капа (40 см) | 800-1308

Опис

https://youtu.be/E5_vG_ZvZ88   Новогодишна капа на батерии. Се фаќа на сите глави и машки и женски. Одличен реквизит за празнично расположение.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.