Рамка за Фото (Повеќе големини) | 9169A-

Шифра: 9169A- Категории: ,

Опис

Рамки за фотографии со различни големини. 9 х 13 см- 50 денари 10 х 15 см- 55 денари 13 x 18 см- 65 денари 15 х 20 см- 80 денари 20 х 25 см- 90 денари 21 х 30 см (A4)- 100 денари Забелешка, димензиите се однесуваат на фотографиите што треба да бидат врамени, вкупните димензии на рамките се поголеми.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.