Рамка за Фото со Часовник (32×32см) | З003

Шифра: З003 Категории: , ,

Опис

Комбинирана рамка за 2 фотографии (15х10 см) и часовник во кружна форма со натпис LOVE.

Димензии: 
Ширина 32 см
Висина  32 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.