Рамка за Фото со Часовник (50×37см) Повеќе Бои | З008

Шифра: З008 Категории: , ,

Опис

Прекрасна фамилијарна рамка за 5 фотографии (15х10 см) и часовник во форма на срце декорирана со ајфелова кула и со натпис LOVE. Рамката е достапна во бела и сребрена варијанта   Димензии: Ширина 37 см Висина 50 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.