Рамка за Фото (35×32см) | 8507

Шифра: 8507 Категории: ,

Опис

Прекрасна комбинирана рамка за 4 фотографии во која како композиција може да поставите 2 големи (15 х 10 см) и 2 мали (6 х 4 см) фотографија декорирна со пеперутки. Димензии: Ширина 32 см Висина 35 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.