Рамка за Фото (35×33см) | Б043-С

Шифра: Б043-С Категории: ,

Опис

Прекрасна комбинирана рамка за 4 фотографии во која како композиција може да поставите 3 големи (15 х 10 см) и 2 мали (3 х 2 см) фотографии во форма на срце. Димензии: Ширина 35 см Висина 33 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.