Рамка за Фото (50×40см) | 4050-3

Шифра: 4050-3 Категории: ,

Опис

Комбинирана, модерна, рамка за повеќе фотографии кои се прикачуваат на уникатен начин со штипки. Прекрасна, исклучително практична, позадината е изработена од печатено платно, на кое тематски како композиција со помош на штипките може да ги прикачите омилените фотографии. . Димензии Ширина: 40 см Висина: 50 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.