Рамка за Фото (50×50см) | 201А

Шифра: 201А Категории: ,

Опис

Комбинирана, модерна, рамка за повеќе фотографии кои се прикачуваат на уникатен начин со штипки. Прекрасна, исклучително практична, позадината е изработена од печатено платно, на кое тематски како композиција со помош на штипките може да ги прикачите омилените фотографии. Димензии Ширина: 50 см Висина: 50 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.