Рамка за Фото (50×50см) | 4121-3-кафена

Шифра: 4121-3-кафена Категории: ,

Опис

Комбинирана и уникатна групна рамка наменета за повеќе фотографии кои се прикачуваат со мали украсни пулови.

Димензии:
Ширина: 50 см
Должина: 50 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Рамка за Фото (50×50см)