Религиозен Украс – Кристалин (10см) | А5356

Опис

Религиозен украс од кристалин во форма на крст со фигура на исус. Идеален подарок за секакви прилики.

Димензии:
Висина 10,5 см
Ширина 8 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Религиозен Украс – Кристалин (10см)