Сад за цедење (20см) | 1852-7

Шифра: 1852-7 Категории: , ,

Опис

Сад за цедење изработен од инокс.

Димензии: 20 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.