Светлечки Украс – Дедо Мраз (13 см) | 3-011

Опис

Новогодишен украс Дедо Мраз кој свети во повеќе бои.

Димензии: 13 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.