Светлечки Украс – Елен (35×34 см) | 008-С

Опис

Новогодишен украс Елен изработен од специјален лесен материјал со вградени ЛЕД светилки.

Со контролорот може да изберете една од повеќето различни програми на светење, за вистинска светлечка претстава.

Димензии
Висина: 35 см
Должина: 34 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.