Светлечки Украс Елка (21 см) | 3-0105

Опис

Новогодишен светлечки украс елка, декориран со циркони.

Димензии: 21 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.