Светлечки Украс – Капа (10 см) | 3-008

Опис

Украс новогодишна капа која свети.

Димензии: 10 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.