Светлечки Украс – Пакетче (8 см) | 3-009

Опис

Украс новогодишно пакетче кое свети.

Димензии: 8 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.