Светлечки Украс – Снешко (10 см) Повеќе модели | З-010

Опис

Новогодишен украс Снешко кој свети во повеќе бои Достапен во два дезени: снешко со капа и снешко со шешир.

Димензии: 10 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.