Светлечки Украс – Снешко (30×20 см) | 045-С

Опис

Новогодишен украс Снешко изработен од специјален лесен материјал со вградени ЛЕД светилки.

Со контролорот може да изберете една од повеќето различни програми на светење, за вистинска светлечка претстава.

Димензии
Висина: 30 см
Ширина: 20 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.