Светлечки Украс – Чизмичка (8 см) | 3-007

Опис

Украс новогодишна чизма која свети.

Димензии: 8 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.