Сет за торта | ХЕ-2

Опис

Прекрасен сет за торта кој се состои од нож и шпакла за торта.

 

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.