Сет лампиони | 103-8ОНГ

Шифра: 103-8ОНГ Категории: ,

Опис

Сет од 3 новогодишни лампиони.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.