Сет лампиони (8,5 см) Повеќе бои | 85-4

Шифра: 85-4 Категории: ,

Опис

Сет од 4 лампиони со Дедо Мраз достапни во златна и црвена боја. Димензии: 8,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.