Столен Детски Часовник (16х15см) | 9933Б

Шифра: 9933Б Категории: ,

Опис

Столен детски часовник, во форма на куќичка, има и вграден аларм. Цената се однесува не еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.