Столен часовник со аларм (11×11 см) Повеќе бои | 88686

Шифра: 88686 Категории: ,

Опис

Столен часовник со будилник во форма на коцка достапен во црвена, зелена и црна боја.

Димензии
Дијаметар: 11 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.