Столна ламба (рефлектор) | 927

Шифра: 927 Категории: , , ,

Опис

Столна ламба – рефлектор, погодна за работно биро. Флексибилна Висина до: 30 см Цената се однесува само за еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.