Столна ламба (35см) | 16091-2018

Шифра: 16091-2018 Категории: ,

Опис

Столна ламба со тело од глазирана керамика.

Висина со абожур: 35 см

Дијаметар на основата на абожурот: 30 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Столна ламба (35см)