Столна ламба (48см) | Х980

Шифра: Х980 Категории: , ,

Опис

Столна ламба со хромирано постоље декорирана со висечки кристал во средина. Висина со абожур: 48 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.