Столна ламба (51см) | 31БЛБ-2

Шифра: 31БЛБ-2 Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба, со украсна керамика во средина.   Висина со абожур: 51 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.