Украсно кесе за вино (36×12,5 см) Повеќе дезени | 4168-12

Шифра: 4168-12 Категории: ,

Опис

Украсно ќесе за вино достапно во повеќе варијанти. Димензии: 36×12,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.