Украсно ќесе (20х25см) Повеќе дезени | 4168-8

Опис

Украсно ќесе достапно во повеќе варијанти. Димензии: 20×25 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.