Уметнички слики – сет 3 (160-180×80см) | 011-80*160

Шифра: 011-80*160 Категории: , ,

Опис

Композиција од 3 уметнички слики.
Изработени се со специјална техника канвас на дрво.
Сликите се поставуваат  како композиција – трите една до друга.

Димензии на централната слика 80 х 80 см.
Димензии на страничните слики 40 х 80 см.
Димензии на трите слики во композиција 160-180 х 80 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.