Универзална ножница (Повеќе бои) | 9340

Шифра: 9340 Категории: , ,

Опис

Универзална кујнска ножица изработена од метал со отварач за шишиња.
Ножицата е достапна во црвена и жолта боја.

 

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.