Фамилијарна рамка за Фото (50×41см) | Ц0061

Шифра: Ц0061 Категории: ,

Опис

Прекрасна комбинирана рамка за 6 фотографии во која како композиција може да поставите 1 голема (18х13 см), 3 средни (15х10 см), 1 мала (13 х 10 см) и една помала (10 х 10 см) фотографија во форма на срце. Димензии:  Ширина 41 см Висина 50 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.