Фамилијарна рамка за Фото (53×45см) | 006-6

Шифра: 006-6 Категории: ,

Опис

Прекрасна комбинирана рамка во форма фамилијарно дрво за 7 фотографии во која како композиција може да поставите 1 голема (15 х 15 см), 5 средни (15 х 10 см) и 1 мала (10 х 10 см) фотографија.

Димензии:
Ширина 45 см
Висина 54 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.