Хромирана Столна Ламба со Абожур (51см) | Х1125

Шифра: Х1125 Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба, со два декоративни кристали на постољето и луксузен абожур од плиш. Висина со абожур: 51 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.