часовник со течност | 6732-4

Шифра: 6732-4 Категории: ,

Опис

Часовник изработен во стил на песочен часовник, со украсна течност наместо песок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.