Ѕиден детски часовник (20см) | 661К

Шифра: 661К Категории: , , ,

Опис

Ѕиден детски часовник со цртани мотиви, погоден за детска соба. Должина и ширина 20 цм. Цената се однесува не еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.