Ѕиден детски часовник (23см) | 662

Опис

Ѕиден детски часовник со цртани мотиви, погоден за детска соба. Должина и ширина 23 цм. Цената се однесува не еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.