Ѕиден Детски часовник | 7207А

Опис

Ѕиден часовник, погоден за детска соба, со функционално мантало во облик на нозе. Се добива впечаток дека фигурката игра.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.