Ѕиден часовник со големи бројки (32см) | 7227А

Шифра: 7227А Категории: , , ,

Опис

Кружен ѕиден часовник со дијаметар 32 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.