Ѕиден часовник со термометар | 8963

Шифра: 8963 Категории: , ,

Опис

Ѕиден часовник со вграден термометар, го мери времето и температурата.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.