Ѕиден часовник (19 см) | 581

Шифра: 581 Категории: ,

Опис

Модерен ѕиден часовник во форма на коцка.

Димензии: 19 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.