Ѕиден часовник (24см) | 892-сребрен

Шифра: 892-сребрен Категории: , , ,

Опис

Кружен ѕиден часовник со дијаметар 24 см и сребрена броја.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.